Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه علمیه خراسان شمالی، صبر و حوصله را حلقه مفقوده در جامعه امروز دانست و عفو و گذشت امام سجاد (ع) را الگویی مناسب برای برون رفت از آسیب ها ذکرکرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام مهدی مهرپویان، معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه علمیه خراسان شمالی در کارگاه آشنایی با سبک زندگی امام سجاد علیه السلام در مسجد صاحب الزمان (عج) شهر آشخانه با بیان این که به واسطه مسلمان بودن باید سبک زندگی را از انسان های برجسته و کامل از لحاظ اخلاقی و عرفانی فرا گرفته و پیاده سازی کنیم، گفت: با توجه به اهمیت مقوله سبک زندگی بر اساس بیانات مقام معظم رهبری و مورد هدف قرار دادن سبک زندگی ما از سوی دشمنان، توجه و الگو پذیری از سبک زندگی ائمه اطهار علیهم السلام به ویژه امام سجاد علیه السلام امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به تبیین نمونه های عینی از تغییر در سبک زندگی امروز پرداخت و به نقش دشمن در تغییر الگوهای زندگی اشاره کرد و افزود: متاسفانه از گنجینه های نابی که برای سبک زندگی در سیره ائمه به خصوص امام سجاد (ع) وجود دارد، غافل هستیم.

 

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه علمیه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: به همان اندازه که از سبک زندگی ائمه و سیره امام سجاد (ع) زاویه بگیریم  به همان اندازه ریزش در زندگی زیاد می شود که به نظر می رسد باید به این مقوله  بیش از گذشته توجه کرد.

 

حجت الاسلام مهرپویان، صبر و حوصله را حلقه مفقوده در جامعه امروز دانست و عفو و گذشت امام سجاد (ع) را الگوی مناسب برای برون رفت از آسیب ها ذکرکرد.

 

 وی با اشاره به این که امروز دشمن برای تغییر سبک زندگی از فضای مجازی بهترین استفاده را می برد، اظهار تاسف کرد از این که فرزندان ما  بیشتر از آنکه  فرزند ما محسوب شوند؛ فرزند رسانه هستند و توسط آن ها تربیت می شوند.

 

حجت الاسلام امید سعادتی، مدیر حوزه علمیه شیروان هم در ادامه سلسله کارگاه های سبک زندگی اسلامی در مسجد امام سجاد علیه السلام شیروان به تبیین ابعاد مختلف شخصیتی امام سجاد (ع) پرداخت و بعد معنوی شخصیت این امام همام را مورد توجه قرار داد و بر آشنایی بیشتر با صحیفیه سجادیه تاکید کرد.

 

وی همچنین به تبیین بعد فرهنگی و اجتماعی امام سجاد (ع) پرداخت و گفت: این امام همام در شرایطی که همه دستگاه های حکومتی وقت، علیه اهل بیت علیهم السلام بودند، لحظه ای از کار فرهنگی غافل نشدند.

 

گفتنی است؛ سلسله کارگاه های آشنایی با سبک و سیره امام سجاد علیه السلام از سری برنامه های جنبی همایش ملی «اقتصاد مقاومتی و مقاوم سازی فرهنگی در سبک زندگی امام سجاد(ع)» از سی و یکم فروردین ماه و در آستانه هزارو چهارصدمین سالروز میلاد امام سجاد علیه السلام در 14 مسجد، مدرسه و دانشگاه شهرستان های خراسان شمالی برگزار می شود.

 

 

پایان پیام/71

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس مسابقات بین المللی قرآن آذربایجان شرقی شیراز آذربایجان غربی دولت سعدی جشنواره جهانی فیلم فجر دریاچه ارومیه جلسه شورای اداری سیره امام سجاد ع مقاوم سازی فرهنگی سبک زندگی اسلامی کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۴۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟

به گزارش خبرنگار جماران، بیست و پنجم شوال سال 148 قمری مصادف است با سالروز شهادت امام صادق علیه السلام، رئیس مکتب شیعه. دوران 34 ساله امامت آن حضرت مصادف بود با پایان عصر امویان و آغاز عباسیان. هر چند که این تغییر سلسله به لحاظ فعالیت های علمی شرایط خوبی را برای امام صادق علیه السلام فراهم آورده بود تا جایی که ایشان شاگردان بسیاری را تربیت کردند اما به لحاظ سیاسی در شرایطی می زیستند که حتی نمی توانستند وصی و امام بعد از خود را معرفی کنند از این رو با سیاست مدبرانه خود به گونه ای وصیت کردند تا جان وصی حقیقی خود (امام کاظم علیه السلام) را از خطر گزند منصور دوانیقی حفظ کنند، در این رابطه نظر شما را به حدیث زیر جلب می کنیم:

 

ابو ایوب نحوی می گوید: منصور در نیمه های شب مرا طلبید، به نزدش رفتم، دیدم روی کرسی (صندلی) نشسته و شمعی در برابرش است و نامه ای در دست دارد وقتی که بر او سلام کردم، نامه را به طرف من انداخت و گریه می کرد به من گفت: این نامه محمد بن سلیمان (والی مدینه) است که در آن خبر داده جعفر بن محمد علیهما السلام وفات کرده آنگاه سه بار گفت: انا لله و انا الیه راجعون. در کجا مانند جعفر (امام جعفر صادق علیه السلام) یافت می شود؟ سپس به من گفت: بنویس:

من آغاز نامه را نوشتم، گفت: (برای محمد بن سلیمان) بنویس، اگر او (امام صادق) به شخص معینی وصیت کرده است، او را احضار کن و گردنش را بزن.

(نامه را نوشتم و به سوی مدینه فرستاده شد.)

پاسخ نامه آمد و در آن نوشته شده بود: جعفر بن محمد علیهما السلام به پنج نفر وصیت کرده است که عبارتند از:

منصور دوانیقی 2. محمد بن سلیمان (والی مدینه) 3. عبدالله (یکی از پسرانش) 4. حمیده (مادر امام کاظم) 5. موسی علیه السلام (1)

در حقیقت وصی امام صادق علیه السلام همان موسی بن جعفر علیهما السلام بود ولی آن حضرت با این سیاست خواست جان وصی خود را حفظ کند. با توجه به اینکه عدم صلاحیت آن چهار نفر دیگر از نظر شیعیان روشن بود.

مطابق بعضی از روایات، منصور دوانیقی پس از دریافت جواب نامه گفت: مالی الی قتل هولاء سبیل من راهی به کشتن همه این پنج نفر ندارم.(2)

 

1. اصول کافی؛ ج 1، ص 310

2. اعلام الوری، ص 290

برشی از کتاب نگاهی بر زندگی امام صادق علیه السلام، ص 140-141

 

 

دیگر خبرها

  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • دو توصیه کوتاه از امام صادق علیه‌السلام
  • آیین دمام‌ زنی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) در بندرعباس
  • مشهد در سوگ ششمین ولی مسلمین/عطر شهادت در اجتماع صادقیون پیچید
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • گیلان در سوگ سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)
  • گیلان در سوگ شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟