Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وابستگی اشتغال به فناوری و نوآوری گفت: تعداد شرکت های فناور شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از همه پارک های علمی و تحقیقاتی بیشتر است و به طبع مسئولیت بزرگی هم دارد که یکی از آنها سد شکن و راه گشا بودن در بسیاری از مشکلات است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مسعود برومند، بعد ظهر امروز در جلسه تکریم و معارفه روئسای پیشین و جدید شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: سال ۶۲ بعد از انقلاب با بازگشایی دانشگاه بیشترین تمرکز بر تربیت دانشجوهای علمی و فنی بود و هیچ عملکرد پژوهشی در وزارت علوم نداشتیم، بعد از آن تحصیلات تکمیلی مطرح شد و نتیجه آن هفت سال بعد به ثمر نشست و بالغ بر ۴۸ هزار مقاله علمی از سوی ایرانیان ارائه شد که این امر برای کشور اعتبار علمی کسب کرد و رتبه ۱۶ جهان از حیث تولید  مقالات علمی را برای کشور به ارمغان آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مباحث کیفی سازی با تاخیر صورت گرفت و  در حال حاضر حدود ۱.۹ درصد مقالات علمی و ۲.۲ درصد مقالات کیفی را تولید می کنیم؛  سال های ۷۹ تا ۸۰  آغاز تفکر در مباحثی مانند خودکفایی فناوری بود که ثمره آن در سالهای  ۸۵ الی ۸۶ به بار نشست  و اکنون واحد های فناور شروع به رشد کرده اند. حوزه کارآفرینی هم در همین سالها شکل گرفت و از سالهای ۸۹ الی ۹۰ شکل گسترده تری پیدا کرد.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان سد شکن و راهگشای مشکلات کشور
برومند با اشاره به اینکه موضوع کار آفرینی موضوع اساسی این کشور است، تصریح کرد: فناوری و نوآوری به میزانی رسیده که اشتغال به آن وابسته شده است و سخت ترین کار فعال کردن جوانان در حوزه دانش بنیان است؛ در شهرک علمی و تحقیقاتی ۴۳پارک علم و فناوری وجود دارد که حدود ۳ هزار نفر نیروهای دانشگاهی در آن اشتغال دارند و ۳ هزار میلیارد فروش داشته است که این امر به همه این اعتماد به نفس داده است که در این حوزه می توان کار کرد.

وی خاطر نشان کرد: شهرک علمی اصفهان نقش متفاوتی نسبت به سایر شهرک های علمی دارد و آن به این دلیل است که جزو قدیمی ترین شهرک هاا در این حوزه است و تعداد شرکت ها و فناور آن از همه پارک های علمی و تحقیقاتی بیشتر است و به طبع مسئولیت بزرگی هم دارد که یکی از آنها سد شکن بودن و راه گشا بودن بسیاری از مشکلات است.
 

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان علم و فناوری کارافرینی اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۶۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباس­نژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامی­داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه ­های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ­ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم ­اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین ­الملل و نیز برخی از دانشکده ­ها، برنامه ­هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محور‌های برنامه­ های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محور‌های مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیاده­سازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفه­ای؛ راهبرد خانواده­محوری در دانشگاه؛ نقش فناوری­های نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزش‌های سرآمد در حوزه‌های علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبه‌بندی ISC در بین دانشگاه‌ها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص ­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین­ المللی­ سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه­ بندی دانشگاه­های کشور مبادرت می­ ورزد.

او گفت: ملاک­های ارزیابی دانشگاه­ها در بخش آموزش نیز شاخص­هایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت­ افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه ­های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش ­آموختگان هستند.

دکتر عباس‌نژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه ­بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی ­شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت­ سر گذاشتن دانشگاه­ های مهم، در کنار دانشگاه ­های برتر از نظر شاخص ­های آموزشی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سال­های پیش­رو باشیم.

دیگر خبرها

  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده