Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان از حضور موثر نخبگان اجتماعی در بحران کرونا خبر داد و گفت: کارگروه پسا کرونا تشکیل می شود و اعتقاد راسخ دارم که اعضای سازمان های مردم نهاد مثل همیشه می توانند در این مسیر مشاوره های خوبی به ما بدهند.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، سید زین العابدین موسوی در نشست هم اندیشی با مدیران سازمان‌های مردم نهاد شهرستان که شامگاه گذشته در محل فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، حضور موثر نخبگان اجتماعی و انجمن های مردم نهاد در راه مبارزه با بیماری کرونا قابل تقدیر دانست و از همراهی تحسین برانگیز شهروندان و کسبه ی آبادان تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسفند ماه شلوغِ آبادان

فرماندار ویژه آبادان در این نشست با اشاره به اینکه اسفندماه همیشه برای آبادان شلوغ بوده است، اظهار کرد: وجود جاذبه های گردشگری و مراکز خرید بسیاری از مردم خوب ایران را بر آن داشته که این شهر را به عنوان مقصد نوروزی خود انتخاب کنند. ما هم همیشه پذیرای این عزیزان بوده ایم و برای آنها برنامه ریزی می کردیم.

متهم شدیم اما از تصمیمات گرفته شده عقب ننشستیم

او با بیان اینکه در موضوع مبارزه با کرونا تصمیمات ملی زیادی گرفته شد، گفت: باید برای آبادان تصمیمات محلی و منطقه ای بر اساس ویژگی هایی شهرنشینی این منطقه گرفته می شد. اقداماتی که ما برای اولین بار در شهر انجام دادیم باز خوردهای مثبت و منفی زیادی به وجود آورد. خیلی‌ها ما را متهم به اجرای تصمیم‌های مقطعی، انفجاری و احساسی کردند. ولی ما عقب نشینی نکردیم.

همراهی نخبگان اجتماعی و مردم

رییس شورای تامین شهرستان آبادان با اشاره به اینکه در این راه اقدام مردم و کسبه ی آبادان که در کنار ما ماندند و کسب و کار خود را تعطیل کردند واقعا تحسین برانگیز بود، افزود: آنها بازار و تفریح خود را از دست دادند. بسیاری از آنها در کنار ما مدیریت بحران انجام دادند. واقعا از مردم شریف آبادان تشکر می‌کنم. نخبگان اجتماعی شهر نیز در این مدت مشاوره های بسیار خوبی به ما دادند. قدردان حضور موثر این عزیزان نیز هستم. در این مدت تقریبا 40 سالی که در آبادان هستم، سیزده بدری در آبادان به این صورت ندیده بودم. همه ی مردم فهیم در منازلشان نشستند، بدون آنکه اعتراضی کنند. این از سطح بالای نجابت  آنها نشات می‌گیرد.

کنترل بیماری

رییس شورای سلامت شهرستان آبادان بیان کرد: از ابتدای درگیر شدن آبادان با بیماری کرونا، در حالی که برای شهر ما نزدیک به 35 نفر مورد مثبت گزارش شده بود بسیاری از بیماران ترخیص شدند. در روزهایی هم آمار صفر داشته ایم. خبر مسرت بخش تاثیر انجام رژیم درمانی و دارو درمانی گروه تحقیقاتی عفونی پزشکان آبادانی در بیمارستان طالقانی بود که باعث بهبودی قابل توجه ی بسیاری از بیماران شد که از اتفاقات خوب این روزها بود.

قرنطینه را با تمام سختی هایش انتخاب کردیم

موسوی با بیان اینکه ما قرنطینه را با تمام سختی‌هایش انتخاب کردیم، تصریح کرد: این در حالی بود بسیاری از شهرها زیر بار این تصمیم نمی رفتند. هدف ما در ابتدا قرنطینه صدرصد بود، کنترل ورودی و خروجی شهر را در دست گرفتیم. برای این کار خیلی حرف شنیدیم. بسیاری تلاش کردند طرح را شکست خورده جلوه دهند، در حالی که هدف ما سلامتی خود آنها و خانوده هایشان بود. اینکار در روزهای بعد اثر خود را نشان داد و ما توانستیم اوضاع را در دست بگیریم. اگر گاها آمار افزایش می یابد مربوط به قبل از شروع قرنطینه است.

او با اشاره به ورود برخی مسافران ناقل بیماری از فرودگاه آبادان، اضافه کرد: آبادانی هایی که تهران را به مقصد آبادان با هواپیما ترک کردند چون مبتلا بودند آمار ما را بالا برده یا می برند. در نظر داریم به آنها اعلام نماییم یا سریعا آبادان را ترک کنند یا به صورت خاص برای مدت ۱۴ روز در خانه ای که حضور دارند قرنطینه مطلق شوند. همچنین در نظر داریم زمان قرنطینه را تا یک هفته ی دیگر نیز افزایش دهیم تا نتیجه ی بهتری عاید شهر شود.

کارگروه پسا کرونا تشکیل خواهیم داد

معاون استاندار خوزستان همچنین از پیشنهاد تشکیل کار گروه پسا کرونا خبر داد و افزود:  ایده ی خوبی است که حتما به آن جامه‌ی عمل می پوشانیم. این می تواند در خصوص جبران صدمات ناشی از کرونا پس از گذر از کرونا موثر باشد. همچنین می توان در خصوص وضعیت معیشتی شهروندان نیز تصمیمات لازم را اتخاذ کرد.

سازمان های مردم نهاد

فرماندار ویژه آبادان با تاکید بر اینکه اعتقاد راسخ دارم که اعضای سازمان های مردم نهاد می توانند در این مسیر مشاوره های خوبی به ما بدهند، گفت: به حضور همه نیاز داریم. باید با هم افزایی و تعامل شهرمان را حفظ کنیم. وارد فاز دوم قرنطینه شده ایم، همه ی ما باید در یک مسیر که سلامتی مردم است گام برداریم.

قدردانی از فعالین خود جوش

موسوی در پایان با اشاره به اینکه از تمام آنهایی که خودجوش و بی منت بسیاری از نقاط شهر را ضدعفونی کردند تشکر می کنم، اضافه کرد: از دفتر امام جمعه ی شهرستان، بسیج، عتبات عالیات، فعالین اجتماعی و تمام دستگاه‌های اجرایی و خدماتی که شبانه روز در حال خدمت رسانی هستند، قدردانی می کنم.

لازم به ذکر است که در این نشست اعضای سازمان‌های مردم نهاد راهکارها و پیشنهادهای خود را نیز ارایه دادند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همکاری قرنطینه منطقه آزاد اروند سمن ها کسبه کرونا ویروس 13 به در نخبگان اجتماعی نجابت مردم اعضای سازمان های مردم نهاد نخبگان اجتماعی پسا کرونا حضور موثر ی آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۲۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • حضور وزیر خارجه در افتتاحیه پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران