Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه تراز انقلاب اسلامی باید روی جامعه اثر بگذارد، تأکید کرد: آسیب شناسی جریان انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی ضروری و راه‌گشا است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نشست هم‌اندیشی معاون و مدیران کل فرهنگی و دانشجویی و تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان بسیج استادان این دانشگاه در سازمان مرکزی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام ابراهیم، کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست، با تبریک میلاد با سعادت حضرت ثامن‌الحجج علی بن موسی الرضا علیه‌السلام و همچنین میلاد با سعادت حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها و دهه کرامت، گفت: جریان بسیج، چشمه آب زلال و روانی است که به هر مجموعه‌ای ورود کرده و آن را به سمت پاکی و ارزش‌ها سوق داده است. ارزش بسیج تا آنجاست که حضرت امام خمینی (ره) با آن جایگاه رفیعشان، یکی از افتخارات خود را بسیجی بودن عنوان کردند.

کلانتری با قدردانی از خدمات ارزشمند دکتر هاشمی در بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: افزایش صمیمیت و همدلی بین مسئولان هر دو حوزه، تعامل و هم‌افزایی و آسیب شناسی مسائل مختلف، از جمله مهم‌ترین اهداف تشکیل این نشست به شمار می‌آبد.

کلانتری با تأکید بر اینکه احساس یگانگی و همدلی مسئولان فرهنگی در دانشگاه به یکدیگر باعث می‌شود توفیق و تأثیر کارها بیشتر شود، افزود: در دانشگاه بزرگی به وسعت دانشگاه آزاد اسلامی، کارها باید با دقت، حساسیت و قدرت و قوت انجام گیرد تا میزان اثرگذاری بالا برود.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: در چنین نشست‌هایی می‌توان نقاط ضعف و قوت مأموریت‌ها و کارهای مختلف را ارزیابی و نارسایی‌های احتمالی را بررسی کرد و به راه حل‌های اساسی و کاربردی رسید.

کلانتری ادامه داد: البته به غیر از دو حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی و بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت علوم انسانی نیز در مسیر فرهنگی دانشگاه فعالیت می‌کنند و به نظر می‌رسد تشکیل نشست‌های مشترک مدیران این چهار حوزه، ضروری و کارساز خواهد بود.

وی با یادآوری اینکه تحول در دانشگاه آزاد اسلامی از سه سال و نیم پیش و همزمان با صدور حکم انتصاب دکتر علی اکبر ولایتی به عنوان رئیس هیئت موسس از سوی مقام معظم رهبری آغاز شده، اظهار کرد: در ارتباط با اهداف بزرگ مد نظر مقام معظم رهبری در این دانشگاه، لازم است فعالیت‌های فرهنگی بدون هیچ گونه جهت‌گیری کاذب ارزیابی و نقاط ضعف و قوت مشخص شود؛ چرا که آسیب شناسی جریان انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی ضروری و راهگشاست.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، عفاف و حجاب را نماد اسلام دانست و عنوان کرد: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، همه تلاش خود را به کار گرفته تا این پرچم به بهترین شکل ممکن حفظ شود.

کلانتری با بیان اینکه دانشگاه تراز انقلاب اسلامی باید روی جامعه تاثیر بگذارد و نه اینکه از جامعه تأثیر بگیرد، اضافه کرد: در موضوع عفاف و حجاب، با جدیت در همین مسیر گام بر می‌داریم.

وی ادامه داد: درباره عفاف و حجاب، همه بخش‌های دانشگاه از جمله مسئولان فرهنگی و دانشجویی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج دانشجویی و بسیج استادان، مسئولیت دارند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، درباره افزایش اثرگذاری در فضای مجازی و سایبر نیز گفت: پس از تشکیل چندین نشست تخصصی در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، پیش نویس آیین‌نامه مربوط تدوین و برای بررسی ابلاغ شده است.

بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی، همگام و همدل با معاونت فرهنگی و دانشجویی

همچنین سیدمحمود هاشمی رئیس بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: با توجه به شرایطی که کرونا در کشور به وجود آورده تلاش کرده‌ایم به صورت الکترونیکی و در بستر وب، نشست‌های هماهنگی با شوراهای استانی تشکیل دهیم و به وظایف خود عمل کنیم.

وی افزود: موضوع عفاف و حجاب، یکی از دغدغه‌های بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می‌آید و باید به طور جدی و مستمر دنبال شود. بحث ارزیابی عملکردها نیز نیاز به تعیین شاخص‌ها و مکانیزم دارد.

هاشمی با اشاره به اینکه اعضای بسیج استادان همواره تلاش کرده‌اند وظایف خود را در عرصه‌های مختلف به درستی انجام دهند، گفت: مصمم هستیم که در حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، همگام و همدل با معاونت فرهنگی و دانشجویی گام برداریم.

در ادامه مدیران فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مسئولان بسیج استادان دانشگاه به گفتگو و تبادل نظر درباره موضوع‌های مختلف پرداختند و بر تداوم نشست هم‌اندیشی تأکید کردند.

آتش به اختیار بودن در موضوع‌های فرهنگی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، تربیت استاد انقلابی در راستای امیدبخشی به نسل جوان و ایجاد شبکه هماهنگ برای اثرگذاری حداکثری، از جمله موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه تراز انقلاب اسلامی حجت الاسلام ابراهیم معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی عفاف و حجاب آسیب شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود