Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی اسماعیلی، در خصوص ضرورت افزایش اختیارات مدیران محلی، اظهار داشت: حدود 70 سال است که سازمان عریض و طویلی به نام سازمان برنامه و بودجه وظیفه توزیع متوازن و عاقلانه بودجه کشور بین آحاد جامعه را بر عهده دارد.

 نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طی 70 سال گذشته مشکلات متعددی در خصوص توزیع متوازن بودجه وجود داشته است، افزود: بررسی شرایط و ظواهر نشان می‌دهد که سازمان برنامه نتوانسته موازین عدالت را رعایت و ارزش‌های این موضوع را اجرائی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه وجود مناطق محروم، نیمه محروم و برخوردار نشان می‌دهد که سازمان برنامه و بودجه نتوانسته عادلانه امکانات را توزیع کند، ادامه داد: همچنین باید اذعان کرد شرایط امروزه کشور نشان می‌دهد نتوانسته‌ایم در شرایط عادی برای جامعه به طور متوازن، حقوق شهروندی را تعریف و تحقق بخشیم و براساس آن، آحاد جامعه را از حقوقی که لازم دارند برخودار کنیم؛ چه برسد در حالت شرایط اضطراری تحریم و کرونا که نیازمند توجه به تحقق عدالت است.

تهیه سند آمایش سرزمین موجب جلوگیری از رشد سرطانی می‌شود

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ضمن اشاره به اینکه لازمه تحقق عدالت برای رشد متوازن جامعه، توزیع متوازن امکانات و اعتبارات است، افزود: بر این اساس تهیه سند آمایش سرزمین موجب می‌شود از رشد سرطانی جلوگیری شود و شاهد این نباشیم که یک شهر و استانی برخوردار باشد و استان دیگری محروم بماند که هزاران مصیبت از قِبل این توسعه نامتوازن ایجاد می‌شود.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: وضعیت کرونایی و تحریمی بر شرایط اجتماعی اثرگذار است و نیازمند این هستیم که به شهرهای کوچک و محروم توجه بیشتری کنیم، نه اینکه صرفا کلانشهرها و شهرهای بزرگ مدنظر باشند.

وی ادامه داد: به راحتی در زمینه‌های مختلف تصمیماتی اتخاذ می‌شود که امکان اجرای آن برای همگان وجود ندارد. وقتی اعلام می‌شود که در زمینه آموزش و پرورش و بازگشایی مدارس می‌گوییم، آموزش‌ها باید به صورت مجازی باشد، آیا اطلاع داریم که در همه شهرستان‌ها و روستاها تجهیزات لازم مهیاست؟ در بسیاری از مناطق اینترنت و تلفن همراه آنتن دهی ندارند.

مسئولان بالادستی به توان مدیریتی مسئولان محلی توجه کنند

اسماعیلی گفت: این شرایط نشان می‌دهد اوضاع کنونی کشور نیازمند این است که مسئولان اختیارات لازم را به مدیران استانی و شهرستانی بدهند زیرا آن‌ها مشکلات را از نزدیک درک کرده‌اند و می‌توانند برای حل آن چاره ای بیاندیشند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اظهار کرد: به عنوان نماینده حوزه انتخابیه میانه، دردهای این منطقه را بهتر می دانم زیرا با مردم و مشکلاتشان زندگی می‌کنم؛ هم اکنون در زمینه بهداشت و درمان، آموزش عالی و اشتغال مشکل داریم و اقتضا دارد مسئولان بالادستی به توان مدیریتی مسئولان محلی توجه کنند تا بتوانیم مشکلات را در زمان مناسب حل کنیم.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا مجلس شورای اسلامی بودجه رشد توسعه نماینده مردم میانه در مجلس خبرگزاری فارس فارس تبریز شهرستان روستا تبریز بهداشت و درمان ویروس سرطان عدالت مهدی اسماعیلی مدارس اشتغال آموزش عالی نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۲۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری گفت: شورای اسلامی را باید بازوان مشورتی برای مدیران و تسهیل گری قوی در همه زمینه‌ها در کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، بهمن میری، امروز _پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در همایش روز شوراها اظهار کرد: شورای اسلامی را باید بازوان مشورتی برای مدیران و تسهیل گری قوی در همه زمینه‌ها در کشور دانست، شاید نام شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری در گذشته کمتر شنیده می‌شد؛ اما در دوره ششم با انسجام مثال زدنی، ارتباطی تعاملی و سازنده با مسئولان استانی گامی مؤثر در جهت احیای شورای استان برداشته شد.

وی افزود: در این دوره شورای اسلامی استان، بیش از ۲۰۰ جلسه رسمی با مسئولان استانی و کشوری برگزار شد سه هزار نامه به مسئولان و دستگاه‌های اجرایی زده شد و هزار و ۵۰۰ مصوبه اجرایی اتخاذ شد. همچنین ۱۴ دوره آموزشی در سطوح مختلف شورایی برگزاری شد و تفاهم نامه‌هایی با دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در استان ایجاد شد.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به دستاوردهای این شورا عنوان کرد: بیش از ده طرح در شورای استان چهارمحال‌وبختیاری تدوین، تصویب و به شورای عالی کشور ارسال شد، حال باید با افتخار بگوییم این طرح‌ها در انتظار برای تبدیل به قانون در مجلس شورای اسلامی است.

کد خبر 750160

دیگر خبرها

  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • مسوولان از ظرفیت نیروهای متخصص و متعهد شمال فارس نیز استفاده کنند
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • شورای اسلامی بازوی مشورتی برای مدیران کشور