Web Analytics Made Easy - Statcounter

«هندار یوسف»، دانشجوی اندونزیایی دکترای تفسیر تطبیقی در گفتگو با تقریب در ارزیابی خود پیرامون برگزاری مجازی کنفرانس وحدت گفت: نمی توان تردید داشت که برگزاری فیزیکی و دیدار چهره به چهره میهمانان و فعالان و علما دینی با یکدیگر در ایجاد صمیمیت و ارتباط نزدیک تر بسیار نتایج سودمندتری دارد اما وقتی وقوع بحرانی مانند کرونا باعث لغو چنین نشست هایی می شود باید برای ادامه این مسیر به دنبال راهکارهای جایگزین و موثر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هندار یوسف ادامه داد: الان به دلیل شیوع کرونا بسیاری از فعالیت های آموزشی فیزیکی متوقف شده و شبکه های مجازی راهی را به وجود آورده تا آموزش ها متوقف نشود. اینک همه نهادهای آموزشی اعم از مدارس و دانشگاهها به این روش روی آورده اند و به صورت مجازی آموزش می بینند و فعالیت خود را تعطیل نمی کنند.

او درباره برگزاری وبینار بین المللی وحدت هم گفت: کنفرانس وحدت امسال که به صورت مجازی برگزار شد از نظر طرح دیدگاهها و ابتکار عمل برای جوامع اسلامی با هدف مقابله مشترک با بیماری کرونا بسیار نقش موثری داشت.

این دانش پژوه مسلمان اهل کشور اندونزی در ادامه افزود: الان همه توجهات جهان و کشورهای جهان اسلام و کشورهای منطقه به سمت مقابله با کرونا کشیده شده است و در چنین شرایطی اتحادیه های اسلامی، محافل مذهبی، جریانات دینی و شخصیت های بزرگ اسلام از طریق حفظ ارتباطاتی که در فضای مجازی دارند تلاش می کنند که اختلافات حاکم بر کشورهای اسلامی را کمتر کرده و توجه کسانی را که به این اختلافات دامن می زنند به بحران کرونا جلب کنند. بحرانی که امنیت و جان همه انسانها و مسلمانان را در معرض خطر انداخته است و هیچ اقدامی مهمتر از ایجاد وحدت برای مقابله با آن وجود ندارد.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۵۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام

شیخ احــمد آرول، مدرس علوم قرآنی در مدرسه قرآن حمزه(ع) در شهر آدیس آبابا کشور اتیوپی در گفتگو با خبرگزاری تقریب هدف کشورهای غربی را برای حذف معنویت گرایی در جهان اسلام و منطقه خاورمیانه مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: همه اهداف و نقشه های کنونی غرب در روند محو و نابودی موج معنویت خواهی و گرایش به ارزش های الهی و پیشی گرفتن از تمدن جاری است. در این راستا دشمنان سعی دارند در نظام باورها و گفتارها و کارکردهای جوامع اسلامی تغییر ایجاد کنند و دین مبین اسلام را منزوی سازند.

شیخ احــمد آرول با بیان اینکه تلاش برای دولت سازی و ملت سازی و ایجاد تفرقه های مذهبی در همین راستا بوده است، ادامه داد: نتایج اجرای این طرح ها در منطقه خاورمیانه در بروز جنگ های نظامی و تنش های دینی و اعتقادی دیده شده است. بنابراین کشورهای مسلمان باید با علم به این واقعیات و تلاشی که برای دگرگونی در منطقه صورت می گیرد، متناسب با توصیه های دین اسلام پیش روند و رویکرد خود را براساس یک الگوی متناسب با ارزش‌ها و هنجارهای بومی انجام دهند.

وی همچنین گفت: دشمنان جهان اسلام برای ایجاد تغییر در الگوی مناسبات خاورمیانه و حوزه کشورهای مسلمان تلاش کرده اند  ابتدا با راهبرد نرم افزاری خاورمیانه اسلامی را مهار کنند و با تمرکز فعالیت های خود برای محدود کردن حوزه بازیگران بزرگ، مانع از به ثمر رسیدن تمامی اقدامات اسلامی شوند و مانع از شکل گیری خاورمیانه اسلامی گردند.

شیخ احــمد آرول ادامه داد: موفقیت در صحنه فلسطین، این توانایی را به نظام کشورهای خارج از منطقه می بخشید تا زمینه را برای اشغال رسمی سرزمین فلسطین فراهم کنند و ساختار مورد نظر خود را درونی سازند. غرب حتی در این مسیر گروههای تروریستی را تقویت کردند و انها را در کشورهای مسلمان برای ایجاد تنش افروزی فعال کردند.

او تصریح کرد: طرح عادی کردن حضور اسرائیل در منطقه و در دست گرفتن سرنوشت سیاسی منطقه هدف غایی کشورهای فرامنطقه است که منافع همه کشورهای مسلمان را به خطر می اندازد. دشمنان با این طرح به دنبال بی اثر کردن نقش و اثرات دین از چارچوب روند تحولات منطقه هستند و امیدوارند که با دین زدایی منطقه نگاه مسلمانان به موضوع اسرائیل تغییر کند.
 

دیگر خبرها

  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • پیام شی به نشست سازمان همکاری اسلامی
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان