Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: فدراسیون فوتبال با ایجاد یک کمیته که قرارداد و جذب بازیکنان خارجی را بررسی کند، می‌تواند در جذب آنها نظارت بیشتری داشته باشد. - اخبار ورزشی -

بیژن ذوالفقارنسب در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تصمیم جدید فدراسیون فوتبال مبنی بر لغو قانون عدم جذب بازیکنان و مربیان خارجی توسط باشگاه‌ها،‌ اظهار داشت: معمولاً فوتبال همیشه در آزادی فعالیتش را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم استفاده از بازیکن و مربی خارجی در اروپا و کشور‌های صاحب فوتبال اصول و معنایی ندارد. البته در ایران معمولاً بازیکنانی که از خارج جذب شده‌اند خیلی بی‌کیفیت، ضعیف و بدون برخورداری از استاندارد‌های لازم بوده‌اند.

وی اشاره کرد: کسانی که این بازیکنان را به ایران می‌آوردند می‌دانند چگونه قرارداد امضا کنند تا باشگاه‌ها را به راحتی در محاکم بین‌المللی محکوم کنند. همان روز تنظیم قرارداد آنها یک نسخه کپی را به فیفا و مراجع بین‌المللی ارسال می‌کنند تا اگر سر وقت پول نگیرند، از تیم به راحتی جدا شوند و هزینه‌ هنگفتی را روی دست باشگاه‌ها بگذارند. این در حالی است که فکر می‌کنم از هر 10 بازیکنی که به ایران آمده است، شاید هفت نفر از آنها کیفیت و اثرگذاری لازم را نداشته‌اند. این برای برخی از مربیان هم صدق می‌کند که خیلی زود به دلیل عدم دریافت حق و حقوق ایران را بدون هیچ آورده‌ای ترک کردند.

پیشکسوت فوتبال ایران با بیان اینکه «همه این اتفاقات زیر نظر ایجنت‌ها برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود»، ادامه داد: فکر می‌کنم با این وضعیت ممانعت از ورود خارجی‌ها خوب است، ولی این فقط صورت مسئله را پاک ‌می‌کند و می‌توان روش‌های بهتری را هم به کار گرفت. می‌توان برای جذب بازیکن خارجی شروطی گذاشت که باشگاه‌ها باید توان اجرای آن را داشته باشند. به طور مثال حتماً باید توان پرداخت به تعهدات را داشته باشند. در غیر این صورت، باشگاه‌هایی که بدهی دارند، بدهی‌های جدید به آن اضافه می‌شود و کار را سخت‌تر می‌کند. 

ذوالفقارنسب یادآور شد: تا زمانی که باشگا‌ه‌ها یکسری افراد دارای مدارک حقوق بین‌الملل را جذب نکنند و فدراسیون نیز نظارتی روی قرارداد‌ها نداشته باشد وضعیت همین‌طور خواهد بود. وقتی باشگاه‌ها هیچگونه آشنایی با اصول بین‌المللی و قرارداد‌ها و مسائل دیگر ندارند نباید انتظاری داشت. در این بین فدراسیون باید تمامی قابلیت‌های باشگاه‌‌ها را با مبالغ قرارداد‌ها برآورد و بعد اجازه ثبت قرارداد با بازیکن یا مربی را برای هر باشگاه‌ صادر کند.

وی یادآور شد: اگر فدراسیون فوتبال نظارت کامل داشته باشد و همه قرارداد‌ها به صورت کامل بررسی شود، چه ایرادی دارد که بازیکن خارجی به ایران آورده شود؟ علاوه بر این فدراسیون باید روی موضوع دلالی نیز نظارت داشته باشد. چند سالی بود که دوباره موج جذب بازیکن بی‌کیفیت خارجی به ایران سرازیر شده بود و باید جلوی تکرار این کار گرفته شود. شاید فدراسیون فوتبال با ایجاد یک کمیته که قرارداد و جذب بازیکنان خارجی را بررسی کند، می‌تواند در جذب آنها نظارت بیشتری داشته باشد و  بتواند این کار را به صورت بهتر و با کمترین ضرر انجام دهد.

به بهانه بازگشت دوباره خارجی‌ها به فوتبال ایران؛ لزوم اجرای سیستم تشویق و تنبیه و مقابله با دلالیسیمعزیزی خادم: تصمیمات ما در این 70 روز ستودنی است؛ تاریخ قضاوت می‌کند/ قانون منع ورود بازیکن و مربی خارجی لغو شد

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ایران فدراسیون فوتبال ایران فدراسیون فوتبال قرارداد ها جذب بازیکن باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته انضباطی سرعت عمل را در موارد دیگر به کار گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از باشگاه سپاهان، باشگاه سپاهان با توجه به تاکید وزیر محترم ورزش در خصوص حفظ حرمت بانوان، نکاتی را به استحضار جامعه فوتبال می‌رساند.

با عنایت به تاکید وزیر محترم ورزش مبنی بر برخورد با حرمت‌شکنی رخ داده در ورزشگاه آزادی، و عزم کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال که در رسیدگی به پرونده هوادار خاطی سپاهان آن‌هم با سرعتی مثال‌زدنی و بدون احضار فرد خاطی تجلی پیدا کرد، انتظار می‌رود کمیته محترم انضباطی برخلاف روال گذشته و با همین جدیت و سرعت اخیر، نسبت به موارد ذیل نیز عمل کرده و دستورات قضائی لازم را صادر نماید تا علاوه بر بازنمایی جایگاه خود به عنوان رکن عدالت قضائی و دوری از اتهام یکسونگری و جانبداری، حضور ایمن و سالم بانوان در ورزشگاه‌ها را تداوم ببخشد:

برخورد با فحاشی منظم و هماهنگ ۳۰ هزارنفره هواداران پرسپولیس علیه باشگاه و بازیکنان سپاهان آن هم در حضور بانوان و کودکان که از دو ساعت قبل از بازی تا نیم ساعت بعد از بازی به صورت علی‌الدوام انجام شده است. همچنین لازم است فارغ از هر رنگی با لیدر یا لیدرهایی که مطالب تحریک کننده و تهدید آمیزی بر علیه هواداران سایر تیم‌ها منتشر کرده و می‌کنند برخورد جدی صورت گیرد چرا که قطعاً آسیب رفتار این افراد کمتر از آن هوادار منتسب به سپاهان نیست؛ که برخورد پند آموزد با آنها مصداق حی علی خیرالعمل برای رکن قضائی فدراسیون است.

شناسایی و برخورد با لیدرها و سر لیدرهای باشگاه پرسپولیس خصوصاً در قسمت بانوان، که فحاشی جمعی بی‌سابقه‌ای را همراه با رکیک‌ترین الفاظ از جایگاه هواداران بانوی تیم پرسپولیس بر علیه هواداران و بازیکنان تیم سپاهان رقم زدند. هرگونه سهل‌انگاری در این خصوص منجر به تسری این حرکات و رفتار شنیع در دیگر استادیوم‌ها خواهد شد که مسئولیت اولیه آن بر عهده رکن قضائی فدراسیون فوتبال خواهد بود.

رسیدگی به کوتاهی مسئولان برگزاری مسابقه در خصوص مکان‌یابی جایگاه هواداران میزبان در طبقه فوقانی که زمینه‌ساز برخی از اتفاقات ناگوار این بازی شد.

یادآور می‌شود همین موضوع دلیل اصلی حادثه جراحت و آسیب سرباز احمدی و حوادثی از این دست در اصفهان، تهران و سایر شهرها بوده که متأسفانه همیشه در هیاهوی رسانه‌ای و عدم ریشه‌یابی دقیق رکن قضائی فدراسیون، از آن غفلت شده است.

برخورد مناسب با خبرنگار و رسانه منتشر کننده سخنان فرد خاطی منتسب به هواداران سپاهان که با اقدام شنیع و فرصت‌طلبانه خود، موجب خدشه‌دار شدن احساسات عمومی گردید؛ حرکت این خبرنگار و رسانه کمتر از تخلف هوادار متخلف سپاهان نبوده است. قابل توجه اینکه متأسفانه علی‌رغم هشدارهای متعدد قبلی در حال حاضر هیچ قانون و مقرره ای در خصوص فعالیت رسانه‌ها در حوزه ورزش و خصوصاً فوتبال ما وجود ندارد.

حال آنکه به عنوان مثال در مسابقات آسیایی، مقررات کاملاً روشنی حتی در خصوص استقرار عکاسان و خبرنگاران در زمین مسابقه موجود است.

بدیهی‌است هر رسانه‌ای می‌تواند با تک تک هواداران منتسب به باشگاه‌های مختلف مصاحبه کند و احتمالاً محتوایی نامناسب را در خلال چنین مصاحبه‌هایی تولید و بازنشر کند. آیا چنین رفتاری و تولید چنین محتواهایی امنیت روانی جامعه را به خطر نخواهد انداخت!؟

اگر با رفتار این رسانه برخورد نشود به‌زودی شاهد چنین رفتاری در سایر ورزشگاه‌ها هم خواهیم بود.

در این میان نقش کمیته انضباطی فدراسیون و سایر ارکان قضائی فدراسیون نقشی خطیر و قابل توجه است و امید است عزیزان بتوانند همین سرعت عمل را در سایر موارد نیز داشته باشند.

کد خبر 6096697

دیگر خبرها

  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!
  • باشگاه سپاهان: کمیته انضباطی سرعت عمل را در موارد دیگر به کار گیرد
  • کمیته انضباطی سرعت عمل را در موارد دیگر به کار گیرد
  • محرومیت ۱۰ ساله هوادار سپاهان
  • احضار دو مسئول پرسپولیس وسپاهان به کمیته انضباطی
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی
  • یک پرسپولیسی و یک سپاهانی به کمیته انضباطی احضار شدند
  • دو مدیر سپاهان و پرسپولیس در کمیته انضباطی
  • تغییر زمان حضور ویسی در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
  • اعلام رای کمیته استیناف درباره پرسپولیس