Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کازرون، ابتدای سال 88 بود که کارخانه کاشی و سرامیک کازرون تعطیل شد. کارخانه ای که برای بیش از 300 کارگر اشتغال زایی ایجاد کرده بود.

پس از آن سال، بارها شاهد وعده های مسئولین برای راه اندازی مجدد این کارخانه بودیم. وعده‌هایی که حتی به شعارهای انتخاباتی نمایندگان مجلس هم تبدیل شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از ورشکستگی مالک اول، کارخانه به شخص دیگری نیز واگذار می شود و آن شخص هم نتوانست کارخانه را فعال کند و در نهایت فروش کارخانه به قیمت پایین تر نیز راهکاری برای راه اندازی کارخانه نشد.

آنچه که مشخص است، مشکلات مالی و مدیریتی و فروش عجیب و غریب کارخانه و فرسوده شدن تجهیزات، این کارخانه را به بن بست رسانده است.

به گونه‌ای که یکی از سهامداران این کارخانه، روند راه اندازی مجدد کارخانه و گشودن این کلاف سردرگم را بسیار نا امیدکننده می خواند و می‌گوید: در سال 1370 من و برخی از مردم کازرون اقدام به خرید سهام کردیم اما در طول این مدت چیزی به ما پرداخت نشده است.

برگزاری جلسات متعدد و اجرای اقدامات مختلف از جمله تغییر نام کارخانه ، بازدید مسئولین کشوری تا ارائه فرصت 3 ماه دادگستری به مدیران کارخانه نیز نتواسنت تغییری در بهبود وضعیت این کارخانه ایجاد کند.

جلسات متعددی از طرف دادگستری با مدیران و مالک کارخانه صورت گرفته است و طرح مالک مبنی بر اینکه می‌تواند با دریافت وام 800 میلیون تومانی و با تغییر کاربری کارخانه به گلخانه، اشتغال زایی نماید، به نظر نمی رسد راهکار درستی باشد.

 همچنین اجرای این طرح و فروش تجهیزات کارخانه از طرف دستگاه های نظارتی نیز اجازه داده نخواهد شد.

ورود دستگاه قضایی جهت احیای کارخانه کاشی

سرپرست فرمانداری کازرون در گفتگو با خبرنگار فارس بیان داشت: این کارخانه همراه با زمین، چاه و هر چه که داشته را به شخصی فروخته شده است و قرار بر راه اندازی این کارخانه بوده اما این کار را انجام نداده است.

امیرحسین مرادی ادامه داد: بنابراین دادگستری کازرون به این مساله ورود کرده است و گویا قسمتی از این تجهیزات را فروخته است ولی ریاست دادگستری، با وجود ورود به این مساله قول داده است که همکاری کند که این کارخانه راه اندازی شود.

وی افزود: مالک از 5 سال پیش این کارخانه را خریداری کرده است و در این مدت اقدام خاصی انجام نداده و حتی قسمتی از اموال و وسایل را با خود برده است.

وی که اطلاع دقیقی از راه اندازی این کارخانه ندارد، با تایید اینکه برخی از مردم و بانک سهام دار این کارخانه بوده اند، اظهار داشت: ولی این کارخانه و تمام این سهم ها فروخته شده است، تنها راه این مساله دستگاه قضایی است تا اگر مشکلات و موانعی دارد، بررسی و این واحد تولیدی مجدد راه اندازی شود.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کازرون نیز در پاسخ به تماس خبرنگار فارس،  لزوم ارائه اطلاعات به خبرگزاری ها در خصوص این کارخانه را منوط به اخذ مجوز از حراست کل دانست و از پاسخگویی امتناع ورزید.

وی گفت: ارائه اطلاعات در خصوص کارخانه و شرکت ها، محرمانه است و باید از طریق نامه نگاری ادارای درخواست بدهید تا بتوانیم بدان پاسخگو باشیم!

مهدی محمدی افزود: در خصوص سهام مردم و اینکه این سهام ها چقدر بوده وچه سرگذشتی بر آنها گذشته اطلاعی نداریم و شاید این اطلاعات را اداره کار داشته باشد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: قاضی کازرون کارخانه کاشی احیای واحد تولیدی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۴۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان یزد، محمد رستگاری عنوان کرد: هوشمند سازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل‌ونقل کالا یکی از سیاست‌های اصلی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد است که طی سال‌های اخیر این مهم در شهرستان‌های ابرکوه، مروست، بافق و معادن متمرکز بخش ندوشن اجرا، مراحل آزمون‌وخطا را پشت سر گذاشته و پس از تست‌های اولیه به تکامل مطلوب رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد افزود: با توجه به حواشی متعدد حاکم بر ساختار حمل‌ونقل محمولات کاشی و سرامیک، برنامه‌ریزی‌های مختلف برای اجرای این طرح در صنایع نامبرده نیز در دستور کار مجموعه راهداری قرار گرفت که پس از انجام هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی مرتبط، تشکل‌های صنفی و واحدهای تولیدی، طرح ساختاری اعلام بار مجازی از تاریخ ۹ اردیبهشت‌ماه سال جاری در رابطه با حمل محمولات کاشی و سرامیک سراسر استان پیاده‌سازی شد.

رستگاری با بیان اینکه در اولین روز اجرا بیش از هزار و ۱۰۰ بارنامه برای محمولات کاشی و سرامیک استان مبتنی بر سامانه هوشمند صادر شد، بیان کرد: همزمان با آغاز اجرای این طرح، تمامی فعالان حوزه حمل‌ونقل و شرکت نرم‌افزاری سازنده و کنترل کننده این سامانه نیز آماده‌باش بودند تا در صورت وجود هرگونه نقص و ایجاد اختلال، به سرعت مشکل را برطرف نمایند که خوشبختانه هیچ‌گونه مشکلی گزارش نشد.

وی ضمن تشکر از شرکت واحدهای تولیدی، تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل به‌ویژه انجمن و کانون رانندگان استان، شرکت‌های حمل‌ونقل، تصریح کرد: شفافیت، عدالت محوری و چابک سازی در فرآیند حمل‌ونقل از جمله مزایای طرح هوشمند سازی و مجازی‌سازی است که در حوزه حمل‌ونقل استان بروز کرده و منشأ برکات بسیاری خواهد شد.

رستگاری از پیاده‌سازی ساختار مجازی در فرایند حمل‌ونقل در صنایع کاشی و سرامیک به عنوان یک تحول بزرگ یاد کرد و گفت: مهم‌ترین دستاورد طرح نامبرده که پس از دو سال برنامه‌ریزی و کار کارشناسی قابلیت اجرا یافت، برقراری عدالت بین رانندگان و رضایت کامل آنان، سهولت و چابک سازی در امر حمل‌ونقل برای همه ارکان فعال در این حوزه است.

کد خبر 6093282

دیگر خبرها

  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • جهان شاهد صدور انقلاب امام خمینی(ره) است
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • مسجد کبود تبریز؛ معماری زیبا و تاریخی ایران
  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع